Waarom hebt u een externe harde-schijfmonitor nodig

Waarom hebt u een externe harde-schijfmonitor nodig

Als u de symptomen van een falende harde schijf opmerkt, zoals klikkende en zoemende geluiden, vertragende en hangende pcs en mysterieuze blauwe schermen, dan kan een HDD-monitor u helpen eventuele HDD-fouten te identificeren en te herstellen. HDDs of harde schijven van hoge capaciteit zijn het levensbloed van personal computer hardware. Op harde schijven, die door sommige mensen ook wel HDDs worden genoemd, worden bestanden voor uw besturingssysteem en andere programmas opgeslagen. Dit is wat HDDs maakt tot wat ze zijn, degenen met de potentie om potentieel miljoenen gegevensoverdrachten op een dag te doen!

monitor

Het probleem ontstaat wanneer je een externe harde schijf aansluit op een interne computer of een laptop die niet is geconfigureerd om USB 3.0 te gebruiken. Als u ooit een externe harde schijf hebt aangesloten op een oudere computer die niet is geconfigureerd voor USB 3.0, dan weet u hoe snel en verwarrend dit kan zijn. De enige manier om een harde schijf probleemloos op maximale snelheid te laten draaien, is ervoor te zorgen dat deze is aangesloten op een moderne computer met een interne USB 3.0-poort of via een PCI-E-sleuf.

Daarom is het zo belangrijk om een kwalitatief goede softwaretool voor het monitoren van externe harde schijven te gebruiken. Deze monitoren voor u en laten u direct weten of er problemen zijn. Als u de beste software wilt om het gebruik van uw harde schijf te monitoren, zodat u weet hoe en wanneer u moet upgraden naar een nieuwe harde schijf, kijk dan eens naar de monitor voor schijfgebruik van DataNumen, die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de hedendaagse zakelijke gebruiker op het gebied van gegevensback-up en gegevensherstel. Het beschikt over automatische real-time rapportage van het gebruik van de harde schijf, zodat u de concurrentie een stap voor kunt blijven. De makkelijk te gebruiken interface en automatische backup mogelijkheden maken deze software een van de beste op de markt voor zowel consumenten als bedrijven.

Bezoek vandaag een PC-winkel Waar koop ik een PC-monitor Verschillende soorten harde schijven voor gegevensherstel Verschillende soorten harde schijven voor computers Verschillende soorten harde schijven

Onze favoriete partners

250

Actieve Projecten

950

Projecten Afgerond

150

Prijzen Ontvangen

299

Blije Klanten

Contact