De juiste monitor kiezen

De juiste monitor kiezen

monitor

Een essentieel onderdeel van elk succesvol computersysteem, een monitor van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je de echte resultaten ziet van al die net aangeschafte hardware. Misschien heb je weken, maanden en zelfs jaren besteed aan het kiezen van de juiste grafische kaart en de beste processor om de nieuwste games te spelen op de optimale resoluties voor je machine. Toen ontdekte je dat hij te oud was. Je kunt het niet meer draaien.

Een van de belangrijkste factoren bij de keuze van een monitor is de kwaliteit van de responstijd en de kleurnauwkeurigheid. De responstijd heeft betrekking op het vermogen van de monitor om een stilstaand beeld te herkennen en op het scherm weer te geven. De responstijd wordt gemeten in milliseconden; één seconde is gelijk aan 60 ms. Kleurnauwkeurigheid daarentegen is het meten van hoe nauwkeurig de monitor kleuren kan weergeven. De gemiddelde responstijd en de kleurnauwkeurigheid zijn bijna altijd gecorreleerd en de ene zal meestal beter zijn dan de andere.

De populairste, meest gebruikte en meest gebruikte monitoren van dit moment zijn de platte LCD-monitoren, de gebogen CRT-monitoren, de moderne computerschermen met functies voor het behoud van schermruimte, en de high-end plasmaschermen. Met betrekking tot de fysieke grootte van de monitoren zelf, zijn er veel verschillende maten, variërend van 15 inch tot tweeënzestig inch. Sommige van de nieuwste monitoren bieden geïntegreerde technologieën, zoals draadloze connectiviteit en ingebouwde luidsprekers. Dit soort monitoren zijn populairder onder gaming enthousiastelingen en om die reden zijn ze bekend geworden als gaming monitoren.

Een monitor die u alles vertelt met een scherpe beeldkwaliteit Een online PC-winkel biedt veilig bestellen en veilige levering Wat is een harde schijf? Een computermonitor en zijn poort De juiste monitor kiezen Waarom hebt u een externe harde-schijfmonitor nodig Verschillende soorten harde schijven voor computers Verschillende soorten harde schijven voor gegevensherstel Verschillende soorten harde schijven Bezoek vandaag een PC-winkel Waar koop ik een PC-monitor

Onze favoriete partners

250

Actieve Projecten

950

Projecten Afgerond

150

Prijzen Ontvangen

299

Blije Klanten

Contact